You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » FRIKË, PARA, TRISHTIM…

FRIKË, PARA, TRISHTIM…

Përktheu: Lorena Stroka, MA in Specialised Translation

M.TH.V

Fjalët që dëgjoheshin ngadalë, por dhe që përsëriteshin shumë herë ishin:

Frikë, para, trishtim…

Frikë, para, trishtim…

U përpoqa të mbyllja veshët por ai tingull ishte ngulitur aq thellë në mendjen time sa më dukej sikur më ndiqte kudo.

Frikë, para, trishtim…

Derisa kuptova se e vetmja mënyrë për ta hequr qafe ishte jo që të ndaloja këngën, por të ndryshoja drejtim…

Të shkoja në krahun e kundërt të Sirenave, të mbyllja veshët me duar dhe të shikoja një horizont të ri, nga ASKUSHI në luftë me POLIFIMIN, të bëhesha ODISEA në Itakën time./AlbStroka.com/

Larg Lestrigonëve të kohës…

vijon…

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top