You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » Dashuri moj dashuri, kush të ndjeu, tha, këtu rri. Stinë-trazuar si ngaherë, tekat zemrës veç ti ia di…

Dashuri moj dashuri, kush të ndjeu, tha, këtu rri. Stinë-trazuar si ngaherë, tekat zemrës veç ti ia di…

albstroka-blog-lorena-stroka-libra-poezi-wikipedia-gazetare-poete-perkthyese-artikullshkrueseTEKA ZEMRE

© Lorena Stroka

Dashuri moj dashuri,

kush të ndjeu, tha, këtu rri!

Stinë-trazuar si ngaherë,

tekat zemrës veç ti ia di…

Botuar në vëllimin poetik: KUDO DHE ASKUND, (2011)

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top