You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » Mësova se paraja është mënyra më e pështirë për të vlerësuar jetën tënde… Mësova se ndonjëherë mjafton vetëm një çast, për të bërë diçka që do të mërzisë një jetë të tërë… Mësova se pjekuria fitohet nga përvojat, dhe jo nga vitet…

Mësova se paraja është mënyra më e pështirë për të vlerësuar jetën tënde… Mësova se ndonjëherë mjafton vetëm një çast, për të bërë diçka që do të mërzisë një jetë të tërë… Mësova se pjekuria fitohet nga përvojat, dhe jo nga vitet…

Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

Mësova se i pasur nuk është ai që ka më shumë, por, ai që që nevojitet më pak…

Mësova se miqësia e vërtetë nuk ndikohet nga largësitë, as dashuria e vërtetë…

Mësova se paraja është mënyra më e pështirë për të vlerësuar jetën tënde…

Mësova se heronj janë ata që bëjnë atë që duhet dhe kur duhet, pa marrë parasysh pasojat…

Mësova se duhet shumë që të bëhesh ajo që do të jesh…

Mësova se ndonjëherë mjafton vetëm një çast, për të bërë diçka që do të mërzisë një jetë të tërë…

Mësova se nuk duhet të shkatërrosh kurrë frazën më fal me një justifikim…

Mësova se pjekuria fitohet nga përvojat, dhe jo nga vitet./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top