You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » GRUAJA ME NGJYRË…

GRUAJA ME NGJYRË…

Përktheu: Lorena Stroka, MA in Specialised Translation

S’kisha arritur të bëja pyetjen, kur pas meje dëgjova një zë gruaje:

- “A mund të kaloj?”

Ktheva kokën. Në prag rrinte një grua. Ishte e hollë, e gjatë dhe e veshur mirë. Dhe pavarësisht se nuk kishte as ngjyrën dhe as tiparet e veçanta të rracës së saj, e dallova që ishte me ngjyrë dhe kuptova se para meje kisha bashkëshorten e Xhon./AlbStroka.com/

vijon…

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top