You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » Njerëzit e mirë rrallëherë kujtohen…

Njerëzit e mirë rrallëherë kujtohen…

Përktheu: Lorena Stroka, MA in Specialised Translation

Vasilis A

Ishte një vajzë e bukur. Flokët e gjata i kishte mbledhur me një fjongo bojëqielli, dhe unë fillova të ndieja turp për veten time.

Titujt e gazetave, thashë me vete, vetëm gjëra negative na tregojnë. Rrallëherë përmendin njerëzit e mirë të kësaj bote. Për shembull, për ç’arsye kjo bukuroshe s’do të mund të drejtonte një spital me fëmijë kur të rritej?

Do të refuzonte akoma dhe propozimin për martesë, vetëm dhe vetëm që të çlironte të tjerët nga dhembja./AlbStroka.com/

vijon…

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top