You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » PËR ÇFARË VLEJNË DY NJERËZ NË BOTË?

PËR ÇFARË VLEJNË DY NJERËZ NË BOTË?

Përktheu: Lorena Stroka, MA in Specialised Translation

Dashuria e lumtur. Është normale,
është serioze, është fitimprurëse?
Për çfarë vlejnë dy njerëz në botë që nuk kanë sy për atë?
Të gatshëm për njëri-tjetri në të njëjtin piedestal pa vlerë të dukshme… përzgjedhur mes miliona njerëzish, krejt rastësisht, me bindjen se kështu duhej të ndodhte. Për të marrë si shpërblim çfarë? Asgjënë./AlbStroka.com/
 

vijon… (KUJDES, vjedhja/kopjimi janë shenja dobësie dhe paaftësie)

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top