You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » KUR BOTA FLINTE GJUMË…

KUR BOTA FLINTE GJUMË…

Përktheu: Lorena Stroka, MA in Specialised Translation

Kur bota flinte gjumë dhe nuk donte të zgjohej, zotat e mëdhenj u mblodhën për të vendosur në lidhje me punët dhe kështu ranë dakord që të ndërtonin botën, burrat dhe gratë.

Të gjithë kishin ndërmend të ndërtonin një botë të bukur me njerëz të bukur si dhe të rezistonin në vite. Kështu krijuan njerëzit e parë prej ari. Zotat mbetën të kënaqur nga puna e tyre pasi njerëzit që krijuan ishin brilantë dhe të fortë.

Mirëpo atëherë zotat kuptuan se njerëzit prej ari nuk lëviznin, rrinin gjithmonë në të njëjtin pozicion, pa ecur, pa punuar sepse ishin të rëndë./AlbStroka.com/

vijon…

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top