You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » “KRENARIA”

“KRENARIA”

lorena-stroka-1© Lorena STROKA

Një përndarës ka dashuria,
kokëshkretën krenari.
Sa herë rri ajo përmbi,
palët e zemrës bëhen fli!/albstroka.com/

Shkëputur nga libri: “KUDO DHE ASKUND”

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top