You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » TI, S’DO TË BËHESH KURRË SI UNË!

TI, S’DO TË BËHESH KURRË SI UNË!

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

Maro V

Ka krijesa kaq të pastra sa krijojnë pasqyrë, pa folur, pa bërë asgjë të veçantë. Vetëm me vështrimin, buzëqeshjen, shkëlqimin që buron nga brendësia e tyre.

Disa kërkojnë t’u afrohen, t’u përngjajnë, të pasqyrojnë njëlloj, ndërsa ca të tjerë ia mbathin larg, duke trilluar brenda mendjes tyre të sëmurë gjëra të pavërteta për ata, qoftë dhe për justifikim./AlbStroka.com/

vijon… (inatçinj ka pasur dhe do të ketë në çdo kohë, karvani të ecë përpara, qentë le të lehin)…

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top