You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » NGJITU LART…

NGJITU LART…

Përktheu: Lorena Stroka, Master in Specialised Translation

M.L

Ngjitu, ngjitu…
Gjithmonë, ngjitu lart,
në majë të pret dashuria
me një buqetë trëndafilash…
Ngjitu lart, drejt,
dhe po s’gjete rrugë,
ndeqe vetë.
Në dashuri s’ka rrugë të gatshme,
i rregullon vetë ti, ndaj ngjitu, vazhdo tani…
Ngjitu, akoma dhe nëse sheh
se lulet s’mbajnë erë
dhe dashuria flakëpërvëluesve
veç tym nxjerrë./AlbStroka.com/
 
vijon…
© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top