You Are Here: Home » Kuriozitete » GRUAJA ME GJOKSIN MË TË MADH NË BOTË KËRKON TË DASHUR!

GRUAJA ME GJOKSIN MË TË MADH NË BOTË KËRKON TË DASHUR!

Nga Lorena Stroka

Gruaja  me gjinjtë më të mëdhenj në botë (natyralë), e ftuar në një reality show të kanalit TLC, hapi zemrën e vet dhe deklaroi se ndihet tej mase e lodhur nga vetmia dhe se ka nevojë të gjejë një partner për veten dhe… gjinjtë e saj!

Christy, e cila është masazhiste në profesion,  kërkon një mashkull që ta dojë me gjithë shpirt dhe t’i përkushtohet plotësisht. Ajo thotë se është e aftë të bëjë shumë gjëra, jo vetëm me duart, por kryesisht me gjinjtë e saj, të cilët peshojnë plot 14 kilogramë, domëthënë kanë peshën e një fëmijë 2-3 vjeç.

Sipas masazhsites, gjinjtë e saj nuk kanë vetëm rol zbukurues, por, shumë herë dhe ndihmues, në vend të çantës së dorës, ajo përdor gjinjtë për ruajtjen e sendeve me vlerë, si telefonin celular apo çelësat e makinës./albstroka.com/Kësaj po i thonë të kesh litarin në grykë!

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top