You Are Here: Home » Gnomonologji » Dashuria » SEKSI ËSHTË ASGJËJA MË E MADHE E TË TËRA KOHËRAVE… TRAGJEDIA E MARRËDHËNIES SEKSUALE ËSHTË VIRGJËRIA E PËRJETSHME E SHPIRTIT…

SEKSI ËSHTË ASGJËJA MË E MADHE E TË TËRA KOHËRAVE… TRAGJEDIA E MARRËDHËNIES SEKSUALE ËSHTË VIRGJËRIA E PËRJETSHME E SHPIRTIT…

Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Tradhtia është zbatimi i demokracisë në dashuri…
  • Gabimi, krimi dhe tradhtia… Këto janë të gjitha ato që i bëjnë njerëzit interesantë…
  • Të gjitha kafshët janë të trishtuara pas marrëdhënies seksuale, përveç gruas dhe gjelit…
  • Kënaqësia është momentale, pozicioni qesharak dhe shpenzimet të papranueshme…
  • Masturbimi është veprimtaria më e përhapur seksuale. Në shek. 19-të e cilësonin si sëmundje, ndërsa sot si kurim!
  • Seksi është asgjëja më e madhe e të tëra kohërave!
  • Tragjedia e marrëdhënies seksuale është virgjëria e përjetshme e shpirtit./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top