You Are Here: Home » Gnomonologji » Takat e larta u shpikën nga një grua që e puthnin gjithnjë në ballë…

Takat e larta u shpikën nga një grua që e puthnin gjithnjë në ballë…

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

  • Vetëm burrat që nuk i duan gratë, interesohen për fustanet e tyre. Ata që i duan gratë, nuk i japin rëndësi veshjes së tyre.
  • Takat e larta u shpikën nga një grua që e puthnin gjithnjë në ballë.
  • Adhurimi dhe familjariteti janë dy të huaj.
  • Budallenjtë adhurojnë. Njerëzit e logjikshëm miratojnë.
  • Mos u intereso për numrin, por për cilësinë e adhuruesve të tu. Që të mos u pëlqesh ca shpirtngushtëve është nder.
  • Njeriu adhuron gjithmonë atë që në realitet nuk kupton.
  • Në gjithçka ka ligj, vetëm në sy jo./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top