You Are Here: Home » Mjekësi » SI TË SHKRINI AKULLIN NË NGRIRJE

SI TË SHKRINI AKULLIN NË NGRIRJE

si-te-shkrini-akullin-ne-ngrirje-albstroka-lorena-stroka-keshilla-sekrete-receta-bukurie-shtepie-artikullshkruese-poete-perkthyese-gazetare-shqiptareNga Lorena Stroka

Keni problem me akullin e grumbulluar në ngrirje dhe nuk dini se si ta shkrini? Para se të merrni thikën në dorë dhe të filloni ta skalisni, apo të hidhni ujë të nxehtë në të, lexoni këshillën e mëposhtme.

Fillimisht, hiqeni frigoriferin nga priza. Pastaj, boshatisni ngrirjen (nxirrrni jashtë çdo produkt) dhe në vazhdim lyeni me vaj bimor pjesën e brendshme të saj. Pas disa minutave, akulli do të fillojë të shkrijë shumë lehtë./albstroka.com/Kjo ishte e gjitha…

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top