You Are Here: Home » Mjekësi » BIMA QË LUFTON EKZEMAT

BIMA QË LUFTON EKZEMAT

rigoni-lufton-ekzemat-albstroka-lorena-strokaNga Lorena Stroka

Nuk ka famlje që të mos ketë në dollapin e kuzhinës së vet qoftë dhe pak nga kjo barishte/bimë.

Është aromatike dhe shumë e njohur në vendin tonë, përveç shijes së mrekullueshme që u jep gjellërave, është dhe mjaft e efektshme për trajtimin e ekzemave.

Sigurisht që e kam fjalën për rigonin, i cili falë veprimeve antiseptike, lufton inflamacionet dhe dhembjet që shkaktojnë sëmundjet e lëkurës.

Rigoni, një tjetër armë e natyrës në dobi të shëndetit tonë…

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top