You Are Here: Home » Mjekësi » SI REDUKTOHET DEGJENERIMI I MUSKUJVE SKELETORË

SI REDUKTOHET DEGJENERIMI I MUSKUJVE SKELETORË

Nga Lorena Stroka

Sipas ekspertëve, konsumi i një veze në ditë redukton kënaqshëm degjenerimin e muskujve skeletorë dhe ndihmon në parandalimin e sëmundjeve kardiovaskulare dhe degjenerimin molekular.

Përfshirja e një veze në mëngjesin tuaj nuk do t’ju ndihmojë vetëm në marrjen e proteinës cilësore dhe 41IU e vitaminës D, por do t’ju bëjë të ndiheni të ngopur për më shumë kohë, duke shmangur kështu kërkimin e një mezeje të lehtë shtesë pas ngrënies së mëngjesit.

Vezët vërtet përmbajnë kolesterol – (185 mg) por është HDL (kolesterol i mirë). Para konsumit të pijeve të pasura me proteina, vezët janë nga snaket më ideale që mund të hajë njeri akoma dhe “në këmbë”.

Ziejini, ruajini në frigorifer dhe shtojini në sallatrat tuaja të preferuara./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top