You Are Here: Home » Mjekësi » Ç’lidhje ka nikotina me të ftohtin?

Ç’lidhje ka nikotina me të ftohtin?

clidhje-ka-nikotina-me-te-ftohtin-albstroka-lorena-stroka-shkrimeNga Lorena Stroka

Nëse i ftohti dhe dimri ju godasin direkt në gjymtyrë, atëherë po ju zbuloj disa sekrete të vogla se si të ngroheni.

Së pari, ndërprisni duhanpirjen, substanca e nikotinës ngushton enët e gjakut dhe ndalon gjakun të shkojë në gjymtyrë.

Së dyti, fërkoni duart e njëra-tjetrën ose me duart e një mikut/mikes tuaj.

Së treti, zhytini në ujë të ngrohtë për disa minuta, pasi në krahasim me ajrin, uji e përcjellë ngrohtësinë 25 herë më shpejt.

Së fundi, mbajini duart të hidratuara, me qëllim që të rritet volumi i gjakut që rrjedh në vena./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top