You Are Here: Home » Mjekësi » JA SI FORMA E NOFULLAVE “DËSHIFRON” GJENDJEN TUAJ SHËNDETËSORE PAS TË 50-ve

JA SI FORMA E NOFULLAVE “DËSHIFRON” GJENDJEN TUAJ SHËNDETËSORE PAS TË 50-ve

albstroka-blog-facebook-lorena-stroka-shkrime-gazetare-shkrimtare-poete-perkthyese-shqiptare-biografia-jeteshkrimiNga Lorena Stroka

Kinezët ishin ndër popujt e parë që “lexonin” tiparet e fytyrës dhe pëllëmbën e dorës. Sipas teorive që shkenca e sotme mjekësore zbuloi dhe themeloi përsëri, përmes linjave të fytyrës dëshifrohet e gjithë ngarkesa e trashëgimisë, shëndeti dhe karakteri ynë. Studimet e kryera gati 2000 vjet më parë vijojnë të jenë po aq të vlefshme dhe sot.

Për shembull, forma e nofullave mund të tregojë nëse gjendja juaj shëndetësore do të jetë e lehtë apo e mbushur me sëmundje, kryesisht pas të pesëdhjetave.

Në mënyrë të veçantë, nofullat e rrumbullakëta parashikojnë shëndet të mirë dhe jetëgjatësi. Nofullat katrore tregojnë dobësi të parakohshme fizike, sidomos nëse punoni me orare të zgjatura, ndërsa ato këndore tregojnë shëndet të vështirë./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top