You Are Here: Home » Mjekësi » Binjakët kanë të njëjtin Acid Desoksiribonukleik (ADN)?

Binjakët kanë të njëjtin Acid Desoksiribonukleik (ADN)?

Nga Lorena Stroka

Binjakët monozigotikë (identikë – që vijnë nga e njëjta vezë) kanë të njëjtin Acid Desoksiribonukleik. Megjithatë, nuk është e pamundur që të regjistrohen ndryshime, kryesisht në ato raste kur ndodhin mutacione gjatë fazave të hershme të zhvillimit. Binjakët dizigotikë ose jo identikë kanë gjene të ndryshme, ashtu si vëllezërit dhe motrat e zakonshme./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top