You Are Here: Home » Mjekësi » NJERIU PA LËKURË!

NJERIU PA LËKURË!

Nga Lorena Stroka

John Kennedy ishte 36 vjeç kur ndërroi jetë (2006). Ai vuante nga një sëmundje e tmerrshme dhe e rrallë lëkure, Dystrophic Epidermolysis Bullosa. Me prekjen më të vogël, lëkura e tij binte menjëherë.

John u rrit me plagë të mëdha në të tërë trupin e vet. Rezultati përfundimtar i sëmundjes ishte kanceri i lëkurës, prej të cilit dhe vdiq.

Sëmundja e rrallë por dhe fakti që John së bashku me familjen e tij nuk u dorëzuan asnjëherë por luftuan deri në fund, bëri që kanali anglez Ch-4 të përcillte historinë e Kennedy në ekran përmes një filmi.

Filmi pati një ndikim të madh në publik, trondti dhe magjepsi 5 milionë teleshikuesë anglezë që e ndoqën./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top