You Are Here: Home » Mjekësi » SHKENCA PËRGJIGJET NËSE MJEKRA E GJATË FAVORIZON APO DËMTON SHËNDETIN E MESHKUJVE

SHKENCA PËRGJIGJET NËSE MJEKRA E GJATË FAVORIZON APO DËMTON SHËNDETIN E MESHKUJVE

ALBSTROKA-BLOG-LORENA-STROKA-BIOGRAFIA-BURRI-ME-MJEKERNga Lorena Stroka

Vetëm pak kohë më parë në University College of London, u realizua një eksperiment mjaft interesant mbi mjekrat e meshkujve anembanë botës. Në mënyrë të veçantë, udhëheqësi i eksperimentit, Dr. Adam Roberts u shpreh se ndryshe nga ç’besohej deri më sot, mjekra “strehon” mbi 100 bakterie me veti antibiotike.

Profesori dëshmoi përmes provave, se shumica e baktereve të gjendura në mjekër jo vetëm nuk janë të dëmshme, por, në mënyrën më efikase, ato mund të eleminojnë çdo mikrob të rrezikshëm si dhe të luftojnë një sërë sëmundjesh./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top