You Are Here: Home » Mjekësi » AVOKADOJA, “MBUROJA” E MITRËS

AVOKADOJA, “MBUROJA” E MITRËS

avokado-albstroka-lorena-stroka-shkrimeNga Lorena Stroka

Avokadoja, patëllxhanet dhe dardhët janë cilësuar si ushqimet që i bëjnë mirë mitrës. Hulumtimet më të fundit kanë treguar se nëse një grua konsumon një avokado në javë, do të ketë ekuilibër më të mirë hormonesh, shtatzëni më të lehtë, si dhe më pak gjasa të preket nga kanceri i qafës së mitrës. Gjithashtu, a e dini se një avokado që të zhvillohet nga lule në kokërr nevojiten plot nëntë muaj, aq muaj sa duhen dhe për foshnjën që të dalë nga barku i nënës së vet?/albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top