You Are Here: Home » Mjekësi » KONSUMI I PËRDITSHËM I MISHIT TË KUQ MUND TË SHKAKTOJË…

KONSUMI I PËRDITSHËM I MISHIT TË KUQ MUND TË SHKAKTOJË…

shards of meat with kitchen knife on the wood boardNga Lorena Stroka

Mishi i kuq i viçit, qengjit dhe derrit bën mirë për shëndetin e gjakut dhe rritjen e energjisë së trupit. Dhe të gjitha këto për shkak të sasisë së madhe të oksigjenit të marrë.

Konsumi i përditshëm i mishit të kuq, përtej problemeve të kolesterolit apo sëmundjeve të tjera, mund të përshpejtojë dhe procesin e plakjes së qelizave të trupit. E njëjta gjë qëndron dhe për shumë produkte të tjera me prejardhje shtazore, si djathi etj./albstroka.com/

© AlbStroka.com

 

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top