You Are Here: Home » Mjekësi » Fillon vaksinimi masiv në Australi

Fillon vaksinimi masiv në Australi

                                        Nga Lorena Stroka

Qeveria Australiane porositi 21 000000 doza vaksine për të ashtëquajturin “gripin e derrave”. Vaksinimi masiv i popullësisë së vendit do të fillojë brenda pak javësh, sipas një anonçimi të Qeverisë australiane. Dy milion doza të vaksinës së re do të shpërndahen tek mjekët javën e ardhshme – gratë shtatzëne, pacientët kronik, dhe punonjësit në fushën e mjekësisë janë ata që do të kenë prioritet, deklaroi në stacionin informativ Reuters përfaqësues i ministrit të Shëndetësisë Nikola Roksan.

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top