You Are Here: Home » Gnomonologji » Tiparet dalluese të një budallai janë: Zemërimi pa shkak. Fjalët pa kuptim. Ndryshimi pa përparim. Pyetjet pa arsye. Besimi tek të huajt. Miqësia me armiqtë…

Tiparet dalluese të një budallai janë: Zemërimi pa shkak. Fjalët pa kuptim. Ndryshimi pa përparim. Pyetjet pa arsye. Besimi tek të huajt. Miqësia me armiqtë…

lorena-stroka-thenie-albstroka-blog-fcebook-lorena-strokalibra-poeziShqipëroi: Lorena Stroka – Roehampton University, UK

  • Shumica e njerëzve, janë njerëz të tjerë. Mendimet e tyre janë mendime të dikujt tjetër, jeta e tyre një imitacion, pasionet e tyre thjesht një thënie.
  • Tiparet dalluese të një budallai janë: Zemërimi pa shkak. Fjalët pa kuptim. Ndryshimi pa përparim. Pyetjet pa arsye. Besimi tek të huajt. Miqësia me armiqtë.
  • Kurrë mos flisni për veten tuaj: të lavdëruarit, tregon zbrazëti, dhe të akuzuarit, dëshmon frikë./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top