You Are Here: Home » Kuriozitete » NJIHUNI ME DJALIN-GJARPËR QË NDËRRON LËKURË ÇDO 42 ORË! (FOTO)

NJIHUNI ME DJALIN-GJARPËR QË NDËRRON LËKURË ÇDO 42 ORË! (FOTO)

Nga Lorena Stroka

Ari Uibono, është një djalë 16 veçar nga Indonezia, i cili vuan nga një sëmundje e rrallë lëkure. Për shkak të gjendjes së tij të tmerrshme, i duhet të laget çdo një orë dhe të lyhet me krem hidratues çdo tri orë, akoma dhe gjatë natës, për të vonuar sa më shumë shenjat e sëmundjes së rrezikshme.

Adoleshenti ndërron lëkurë çdo 42 orë. Deri tani ai nuk ka asnjë lloj përkrahjeje nga askush. Akoma dhe mjekët vendas i kanë kthyer shpinën duke mos i dhënë  ndihmën më të vogël… Sëmundja nga e cila i riu vuan quhet Redskins-Lëkurë e kuqe. Ajo shkakton dëmtime lëkure, si kruarje, thatësi, rrjepje etj., etj./AlbStroka.com/Këto fotot të këpusin shpirtin…

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top