You Are Here: Home » Kuriozitete » ÇFARË ËSHTË XHUNGLA?

ÇFARË ËSHTË XHUNGLA?

albstroka-lorena-stroka-cfare-eshte-xhunglaNga Lorena Stroka

Xhungla është shtëpia e kafshëve. Është një pyll në të clin banojnë kafshë të ndryshme të tokës dhe detit. Disa prej tyre janë të parrezikshme, ndërsa ca të tjera, janë kaq të rrezikshme sa mund të shkatërrojnë gjithçka.

Krahas këtyre, në xhungël ka dhe shumë peizazhe madhështore, që mund të të mrekullojnë me bukuritë e tyre, si ujëvara, por dhe shumë të tjera./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top