You Are Here: Home » Kuriozitete » VRASËS NË SHËRBIM TË SHKENCËS

VRASËS NË SHËRBIM TË SHKENCËS

Nga Lorena Stroka

Irlandezët Wiliam Burk dhe William Hare shtinë tmerrin në të gjithë Edinburgun kur gjatë viteve 1827-1828 vranë shtatëmbëdhjetë (17) njerëz. Kufomat e të cilëve iu shitën mjekut të njohur të asaj kohe Robert Knox, në vazhdim ai i përdori për të mësuar studentët e rinj të mjekësisë./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top