You Are Here: Home » Kuriozitete » NËNA ANOREKSIKE VESH RROBAT E SË BIJËS 7 VJEÇARE!

NËNA ANOREKSIKE VESH RROBAT E SË BIJËS 7 VJEÇARE!

Nga Lorena Stroka

Anoreksia është një sëmundje që nuk shkaktohet nga asgjë, por nga vetë mendja e njeriut, pasojat e saj në organizëm janë me të vërtet shkatërruese.

Për shkak të natyrës që ka, ky çregullim i rrezikshëm ushqimor ngaqë nuk trajtohet dhe kaq lehtë sa mendohet, shpesh i çon vuajtësit drejt vdekjes… Më poshtë vijojnë tetë rastet më tronditëse të anoreksisë, disa prej tyre kishin fund të mirë, ndërsa ca të tjera jo:/AlbStroka.com/

1. Motrat binjake që bënë “marrëveshje urie” për të mos u shëndoshur kurrë.

2. Modeli që humbi jetën nga anoreksia, kur vdiq peshonte vetëm 29 kg.

3. Nëna anoreksike që vesh rrobat e së bijës 7 vjeçare.

4. Vajza anoreksike që ecte 12 orë në ditë për të qëndruar e dobët.

5. Nëna që luftoi me anoreksinë e së bijës duke humbur 19 kg, pas një marrëveshjeje të bërë midis tyre.

6. Nëna që vuante nga pregorexia (anoreksi – shtatzëni), tani mundohet t’u vijë në ndihmë grave të tjera.

7. Nuk hante me qëllim që t’i bënte fustani i nusërisë që ishte dy numra më i vogël.

8. Modelet nga Uruguaj, dy motra anorekse që vdiqën brenda gjashtë muajve, njëra pas tjetrës.

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top