You Are Here: Home » Kuriozitete » Diamanti i mallkuar!

Diamanti i mallkuar!

Nga Lorena Stroka

Kur dëgjon të flitet për diamante, gjëja e fundit që të shkon ndërmend ështe se mos zotërimi i një guri të tillë mund të të sjellë fat të keq. Mirëpo sa do e pabesueshme që të tingëllojë paska diamante që “shquhen” për tersllëk, një i tillë është dhe diamanti Hope, peshon 45 karat dhe ka ngjyrë blu. Thuhet se shumë prej atyre që e blenë vuajtën shumë, ose patën fund tragjik.

Ta besoj unë këtë tani? Epo ç’qenka kjo jetë, keq të jesh i varfër, e keq të jesh i pasur! Ç’të bëjë i ziu njeri, s’di se nga t’ia mbajë?!

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top