You Are Here: Home » Kuriozitete » MË BËJNË SYTË APO KJO QË SHIKOJ ËSHTË…

MË BËJNË SYTË APO KJO QË SHIKOJ ËSHTË…

Nga Lorena Stroka

A s’më thoni fotoja që shihni në monitor nuk ngjan me prapanicë gruaje? Po, pra ngjan… Në dhjetë që pyeta, vetëm njëri më tha se nuk është, ndërsa nëntë të tjerët ishin gati të vinin akoma dhe dorën në zjarr… Në fakt në pamje të parë gjysmë-imazhi të gënjen… por po ta shikosh të plotë shumë lehtë konstaton se është veç një… parashutë e përflakur./AlbStroka.com/

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top