You Are Here: Home » Kuriozitete » PSE NË INDI NJERËZIT PIJNË… URINË!

PSE NË INDI NJERËZIT PIJNË… URINË!

Nga Lorena Stroka

Në Indi lopët adhurohen si kafshë të shenjta, dhe çdo gjë e lidhur me to, ka rëndësi të veçantë për banorët e vendit. Të shumtë janë ata që besojnë se nëse pijnë urinë të freskët lope, do të mund të qëndrojnë të shëndetshëm, duke luftuar të gjitha sëmundjet, mjafton që lopa të jetë e virgjër.

Në qytetin Agra, të Indisë Veriore, qindra-mijëra njerëz mblidhen përditë, pa gdhirë mirë, para fermave për të pirë një gotë urinë të freskët.

Sipas udhëheqësve shpirtërorë: “Dy janë gjërat më të pastra në botë: Uji i shenjtë i Ganges dhe urina e freskët e lopëve të virgjëra”. Ndaj dhe u bëjnë thirrje besimtarëve që t’i konsumojnë çdo ditë, para lindjes së diellit, për efekte sa më të mira./albstroka.com/E dëgjuam dhe këtë…

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top