You Are Here: Home » Kuriozitete » Shtëpi midis shkëmbinjve!

Shtëpi midis shkëmbinjve!

Nga Lorena Stroka

Në zonën Nas montanhas de Fafe në Portugali, ekziston një shtëpi e çuditshme, krejt e ndryshme nga të zakonshmet. Është e ndërtuar midis dy shkëmbinjve të mëdhenj, të cilët përbëjnë dy muret kryesore të ndërtesës. E veçantë dhe shumë interesante, nuk mendoni?!

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top