You Are Here: Home » Kuriozitete » Keq me burrë, keq pa burrë, keq të mos martohesh kurrë!

Keq me burrë, keq pa burrë, keq të mos martohesh kurrë!

Nga Lorena Stroka

Ashtu si çdo shoqëri ka zakonet dhe ritet e veta edhe Zimbabwe ka ato të sajat, të çuditshme por reale. Nuk e di në qoftë se e dini por në Zimbabwe çiftet që duan të zyrtarizojnë raportin e tyre erotik, e kanë të vështirë ta realizojnë në një muaj të caktuar të vitit… në nëntor.

Arsyeja? Sipas traditës së tyre, martesa në nëntor konsiderohet TABU. Madje nuk janë të paktë ata që mendojnë se zhvillimi i ceremonisë në një muaj të tillë do t’u sjellë fat të keq, mbrapshtësi etj., etj.

Ç’të thuash këtu? Keq me burrë, keq pa burrë, keq të mos martohesh kurrë!

© Ndalohet ribotimi i shkrimit pa autorizimin e autores.

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top