You Are Here: Home » Kuriozitete » How do you take your coffee?

How do you take your coffee?

Nga Lorena Stroka

Gjëja e parë që bëjmë pothuajse të gjithë sapo zgjohemi në mëngjes është përgatitja e një kafeje. Zakonisht e shoqërojmë me qumësht, por kjo nuk është standard, pasi varet nga shijet e gjithëkujt. Megjithatë, për të gjithë ju që e pëlqeni me qumësht, zgjidhja është këtu, ideatorët e “shpikjes” së re, sjellin pranë jush gjoksin e gruas i cili kullon qumësht vetëm për filxhanin tuaj. Ma merr mendja se kjo mënyrë e re servirjeje do të ketë tërheqje masive kryesisht nga gjinia mashkullore.

Që të mos ankohen dhe femrat, patjetër që “shpikësit” diçka të re duhet të planifikojnë, shpresoj të mos jetë ajo që më shkon ndërmend…

Ju bëftë mirë!!!

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top