You Are Here: Home » Kuriozitete » 60 VJET REFUZON TË LAHET! (FOTO TRONDITËSE)

60 VJET REFUZON TË LAHET! (FOTO TRONDITËSE)

Nga Lorena Stroka

Kur e shikon për herë të parë të jep përshtypjen se ke të bësh me një nga krijesat e Kryezotit të Unazave. Dhe që t’i afrohesh, përveç guximit, duhet të jesh patjetër i pajisur me maskë të posaçme, përndryshe era e keqe për shkak të palarësisë, ka të ngjarë të të shkaktojë të fikët.

E quajnë Amoo Hadji, është 80 vjeç dhe jeton në fshatin Dezhgah të Iranit. Për më shumë se gjashtëdhjetë vjet ai refuzon të lahet. Fotot tronditëse, bashkë me disa të dhëna për të, i publikoi një përdorues i reddit.

Jeta e të moshuarit është qartësisht primitive, i vetmi objekt që ai zotëron është një çibuk prej çeliku, me të cilin sigurisht që nuk tymos duhan, por plehra kafshësh./AlbStroka.com/Nuk e di por ajo fotoja ku i moshuari rri ulur brenda “strehës” së vet është vërtet rrëqethëse, më përloti. Mjerim, varfëri, vetmi, palarësi i përfshin të gjitha…

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top