You Are Here: Home » Kuriozitete » Kur artisti ka frymëzim!

Kur artisti ka frymëzim!

Nga Lorena Stroka

Mendoj se nuk ka gjë më të bukur se arti, kryesisht kur ndërthuret unikisht me fantazinë e pakufishme dhe nxjerr rezultate të tilla. Në pamje të parë, imazhet e mëposhtme tregojnë një tigër impresionues, mirë po në realitet të gjitha këto janë veçse produkte artistike. Tre modele dhe një body painter shpalosin çastet më kreative artistike, por dhe inspirimin e tyre që ia vlen të përgëzohet. Artisti Traig Cracy, i cili ka lindur në New Orleans, i ka vënë detyrë vetes të na surprizojë vazhdimisht me talentin e tij të rrallë! Mrekulli të gjitha punimet e tij.

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top