You Are Here: Home » Kuriozitete » E REJA RRËFEHET: PAS HUMBJES SË PESHËS, M’U SHKATËRRUA JETA SEKSUALE!

E REJA RRËFEHET: PAS HUMBJES SË PESHËS, M’U SHKATËRRUA JETA SEKSUALE!

Nga Lorena Stroka

Vajza që shihni në foto quhet Kristina dhe është 23 vjeçe. Sot, pasi ka humbur më shumë se 57 kilogramë ajo ndihet më fatkeqe se çdo herë tjetër. Arsyeja e gjendjes së rënduar psikologjike është varja e lëkurës.

Sipas saj imazhi i tanishëm trupor i ka shkatërruar jetën seksuale. Pamundësia financiare për të përballuar shpenzimet e ndërhyrjeve plastike që duhen bërë për përmirësimin e pamjes e ka bërë të mendojë seriozisht rimarrjen e kilogramëve të humbur./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top