You Are Here: Home » Kuriozitete » Kafshët më të çuditshme në botë

Kafshët më të çuditshme në botë

Nga Lorena Stroka

Janë të pazakonshme dhe shumë të rralla në natyrë. Disa janë të bukura dhe të lezetshme, ndërsa ca të tjera të shëmtuara dhe tmerruese. Por të gjitha janë pjesë e kësaj bote të mrekullueshme që ngrohtësisht na mbështjellë në gjirin e saj të madh. Shikoni pra disa nga këta banorët e çuditshëm të Planetit Tokë… edhe pse disa prej tyre ndoshta vijnë nga më larg…

Derri i detit

Karavidhe

Breshka e bardhë

Jerboa me veshët e gjatë

“Aye aye” tmerrues

Zhapiku i detit

Bretkosëpeshku me qime

Peshku-nepërkë

Majmuni

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top