You Are Here: Home » Kuriozitete » GJELLA ME KRIPË DHE KRIPA ME KARAR!

GJELLA ME KRIPË DHE KRIPA ME KARAR!

Nga Lorena Stroka

Nuk e di por disa njerëz e kanë të vështirë të ndjekin hapat e kohës. Nuk e pranojnë dot faktin që mosha do të bëjë punën e vet. Dhe se të gjithë, pa dallim një ditë nuk do të jemi më ata që ishim dikur. Për këtë arsye trokasin dyerve të kirurgve plastikë të cilët janë në pritje (si kasapët) për therjen e radhës. Për fat të keq, shumë herë rezultati është tragjik, fytyra deformohet dhe ngjan më shumë me kafshë sesa me njeri. Mirëpo njeriu i varur nga imazhi i përsosur nuk e kupton këtë gjë dhe shkon përsëri për të prerë ose shtuar diçka tjetër, derisa tjetërsohet tërësisht… Ndërhyrjet estetike janë si lëndët narkotike, të mbizotërojnë… Ndaj njeriu duhet të dijë se ku të ndalojë, nuk është aspak negative të rregullosh diçka që nuk të pëlqen në fytyrë apo në trup, por jo të vartësohesh/albstroka.com/Fotot flasin vetë:

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top