You Are Here: Home » Kuriozitete » HINDUISTËT-KANIBALË QË HANË TË VDEKURIT E TYRE! (FOTO)

HINDUISTËT-KANIBALË QË HANË TË VDEKURIT E TYRE! (FOTO)

Nga Lorena Stroka

Sekti Hindu ka një veçori, përbëhet kryesisht nga kanibalë. Në ceremonitë që organizojnë herë pas here, nën udhëheqjen e priftërinjve Sadu, hanë të vdekurit që ndalohet të digjen, pasi besojnë se përmes kanibalizmit fitojnë fuqi të mëdha.

Në “menunë” e tyre përparësi kanë shenjtorët, gratë shtatzënë, fëmijët e vegjël, femrat beqare, si dhe të gjithë ata që kanë vdekur nga lebra apo pickimet e gjarprinjve.

Aghori, i lënë kufomat për 5 ditë në ujërat e lumit Gang, dhe në vazhdim, pasi përfundojnë një ritual të veçantë, i hanë. Kanibalët në fjalë, jetojnë në Varanasi të Indisë./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top