You Are Here: Home » Kuriozitete » Fantazma e fotografisë!

Fantazma e fotografisë!

Nga Lorena Stroka

Fotoja që shihni në monitorin tuaj është realizuar në vitin 1919. Mirëpo në vitin 1975 një prej të fotografuarëve vendosi ta bënte publike. Fotoja tregon një grup të RAF që shërbeu në Luftën e Parë Botërore, dhe nëse pyesni veten se ku qëndron e çuditshmja në këtë mes, ju lutem, vëreni me kujdes figurën që duket pas fytyrës në rreth. Bëhet fjalë për Freddy Jackson, inxhinier aviacioni, i cili sipas dëshmive të raportuara kishte vdekur në një aksident ajror dy ditë para se të realizohej kjo foto. Madje, ceremonia mortore ishte zhvilluar ditën e fotografimit. Akoma edhe nëse jemi skeptikë, imazhi i zbehtë, i gjysmë-fshehur pas ushtarakut të shkakton rrënqethje!

© Ndalohet ribotimi i shkrimit pa autorizimin e autores.

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top