You Are Here: Home » Kuriozitete » TRASHËGIMTARI I ÇUDITSHËM I PASANIKËVE NGA INDIA!

TRASHËGIMTARI I ÇUDITSHËM I PASANIKËVE NGA INDIA!

trashgimtari-i-çuditshem-i-çiftit-nga-india-lorena-stroka-albstroka-gazetareNga Lorena Stroka

Në Indi mund të shikosh dhe dëgjosh gjëra të cilat kapërcejnë çdo përfytyrim njerëzor. Lajmi më i fundit që na vjen prej andej, më konkretisht nga Uttar Pradesh ka të bëjë me një çift të pasur, Brajesh dhe Shabista Srivastava, të cilët për shkak të pamundësisë për t’u bërë prindër biologjikë vendosën të birësojnë një majmun, Chunmun-in.

Sipas tyre, ai do të jetë trashëgimtari i vetëm i të gjithë pasurisë së çiftit. “Nuk na intereson nëse njerëzit na konsiderojnë të çmendur për vendimin që kemi marrë”, deklarojnë ata. Nisur nga fakti që majmunët jetojnë rreth 40 vjet, ata besojnë se do të vdesin para tij./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top