You Are Here: Home » Kuriozitete » Të pabesueshme, të çuditshme por të vërteta!

Të pabesueshme, të çuditshme por të vërteta!

Nga Lorena Stroka

1. Krimbi i tokës ka pesë zemra!

2. Elefanti nuk ka frikë nga minjtë!

3. Elefanti është kafsha e vetme me katër gjunjë!

4. Elefanti është e vetmja kafshë gjitare që nuk mund të kërcejë (hidhet)!

5. Louis XIV i Francës lahej vetëm një herë në vit!

6. Çdo çast 70% e shoferëve të botës tejkalojnë kufijtë e shpejtësisë!

7. Gjatë Mesjetës, akoma dhe kafshët dënoheshin me vdekje!

8. Më 1836 një derr u dënua me varje (pasi më parë i kishin prerë këmbët) me “akuzën” e vrasjes së një vajze. Para ekzekutimit, derrit i kishin veshur rrobat e viktimës!

9. MAFIA do të thotë: Morte Allafrancia Italia Anela, domethënë: Vdekja e Francës është dhembja e Italisë!

10. Me përjashtim të flamujve të Zvicrës dhe Vatikanit që janë katrorë, flamujt e të gjitha vendeve të tjera janë në formë drejtkëndëshi.

© Ndalohet ribotimi i shkrimit pa autorizimin e autores.

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top