You Are Here: Home » Kuriozitete » DOMETHËNIA E TESHTIMËS SIPAS ORËVE… (shumë interesante)

DOMETHËNIA E TESHTIMËS SIPAS ORËVE… (shumë interesante)

Përktheu: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

01:00 – 01:30 JE ME FAT
01:30 – 02:00 DO NJË TJETËR
02:00 – 02:30 DIKUSH TË BESON VERBËRISHT
02:30 – 03:00 SUKSES I MADH
03:00 – 03:30 DIKUSH PO TALLET ME TY
03:30 – 04:00 MASHTRIM
04:00 – 04:30 MOS I ZBULO SEKRETET E TUA
04:30 – 05:00 DO DËGJOSH FJALË TË MIRA
05:00 – 05:30 MËRZITJE
05:30 – 06:00 MASHTRIM I MADH
06:00 – 06:30 BESIM
06:30 – 07:00 SUKSES
07:00 – 07:30 LAJM TELEFONIK
07:30 – 08:00 NATË E PAHARRUAR
08:00 – 08:30 ZHURMË
08:30 – 09:00 BËN GJITHÇKA PËR TË  TË FITUAR (AI/AJO)
09:00 – 09:30 ËSHTË NË HALL TË MADH (AI/AJO)
09:30 – 10:00 MOS U BËJ ZEMËRLIGË
10:00 – 10:30 DIKUSH TË KUPTON AKOMA DHE NË HESHTJE
10:30 – 11:00 KUJDES! SHËNDETI YT ËSHTË NË RREZIK…
11:00 – 11:30 LAJM I GËZUAR
11:30 – 12:00 DIKUSH TË DO
12:00 – 12:30 KE NJË MIK/ESHË TË MIRË
12:30 – 13:00 DIKUSH TË SHAN PAS KRAHËVE, DO TË KEQEN TËNDE…
13:00 – 13:30 FUNDJAVË E KEQE
13:30 – 14:00 DIKUSH DËSHIRON TË TË TAKOJË
14:00 – 14:30 DO TË MARRËSH LETËR
14:30 – 15:00 DO DËGJOSH DIÇKA TË RËNDËSISHME
15:00 – 15:30 KUJDES!!! TË KANË ZILINË…
15:30 – 16:00 MOS U NXITO!
16:00 – 16:30 PUTHJE….
16:30 – 17:00 TË MBAJNË NË GOJË
17:00 – 17:30 ËNDRRAT E TUA NUK DO TË REALIZOHEN
17:30 – 18:00 DO LËNDOHESH
18:00 – 18:30 DO TË PROPOZOJNË
18:30 – 19:00 DO KALOSH MIRË
19:00 – 19:30 ËNDRRAT E TUA DO TË BËHEN REALITET
19:30 – 20:00 DO VALLËZOSH SHUMË
20:00 – 20:30 DIKUSH DO TË THOTË DIÇKA
20:30 – 21:00 DIKUSH PO MENDON PËR TY
21:00 – 21:30 DO FLASËSH SERIOZISHT ME DIKË
21:30 – 22:00 SURPRIZË!
22:00 – 22:30 KE ADHURUES/E
22:30 – 23:00 DIKUSH DO TË GËNJEJË
23:00 – 23:30 DIKUSH PO TË ËNDËRRON
23:30 – 00:00 KE NEVOJË TË ÇLODHESH
00:00 – 00:30 DUHET TË FLASËSH ME DIKË
00:30 – 01:00 MOS U NXITO!/ALBSTROKA/
 
© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top