You Are Here: Home » Kuriozitete » Gruaja me brirë!

Gruaja me brirë!

Nga Lorena Stroka

Fotoja që shihni nuk përbën aspak produkt montazhi por është më se reale. Gruaja në fjalë, përveç  familjes ka çuditur edhe të gjithë bashkëfshatarët e saj në fshatin Linlu të Kinës ku dhe jeton. Është 101 vjeç dhe vitin e shkuar filloi t’i shfaqej briri i çuditshëm në ballë. Fakt shqetësues është dalja e bririt të dytë në pjesën tjetër të ballit. Imagjinoni briri i parë është tashmë 6 cm, në qoftë se vazhdon të zhvillohet me të njëjtat rritme, së shpejti nuk do të ketë dallim nga kafshët e vërteta.  Familjarët e saj ndodhen në pozicion të vështirë, pasi nuk dinë se si të veprojnë, duke mos harruar se mosha e saj nuk nuk e lejon t’i nënshtrohet ndonjë ndërhyrjeje kirurgjikale.  Shëndeti i përgjithshëm i të moshuarës nuk mbart asnjë rrezik për jetën e saj, të paktën tani për tani.

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top