You Are Here: Home » Kuriozitete » KJO ËSHTË GRUAJA ME VITHET MË TË MËDHA NË BOTË!

KJO ËSHTË GRUAJA ME VITHET MË TË MËDHA NË BOTË!

Eh në këtë rast fjalët e shumta janë fukarallëk, ndaj do t’i bie shkurt, fundja të pasmet e zonjës flasin vetë!

E quajnë Pebbelz Da Model dhe është e fiksuar pas… të pasmeve të saj. Qëllimi i saj është të mbetet në histori si gruaja me prapanicën më të madhe në botë, për këtë arsye nga viti në vit i zmadhon gjithnjë e më shumë me proteza silikoni. Në mbyllje, dhe ne i urojmë suksese në detyrën e saj fisnike dhe e pafshim lart e më lart…

 

 


 

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top