You Are Here: Home » Kuriozitete » MËSO SE KË TË AFROSH DHE KË TË LARGOSH NË JETË!

MËSO SE KË TË AFROSH DHE KË TË LARGOSH NË JETË!

Dhe po deshe thuaj pastaj që nuk janë të vërteta ato që thuhen për shenjat e horoskopit… Nuk janë thjesht të vërteta, por SUPER TË VËRTETA.

Personalisht, adhuroj DEMIN, BINJAKËT, UJORIN DHE AKREPIN… Preferoj të mos i them as mirëmëngjes VIRGJËRESHËS, DASHIT DHE BRICJAPIT…

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top