You Are Here: Home » Kuriozitete » DIKUR ISHTE MODELE, SOT PUNONJËSE NË NJË FABRIKË RICIKLIMI

DIKUR ISHTE MODELE, SOT PUNONJËSE NË NJË FABRIKË RICIKLIMI

Nga Lorena Stroka

Në qoftë se vetëm pak vite më parë, operacionet plastike cilësoheshin si diçka e largët apo e pakapshme, sot, tingëllon e pabesueshme të mos kesh bërë të paktën një ndërhyrje të tillë. Por, çfarë ndodh kur njeriu humbë sensin e masës dhe shkon nga një skaj në skajin tjetër?! Thjesht dhe shkurt: SHPËRFYTYROHET!

Hang Mioku ishte një vajzë tërheqëse, modele në profesion dhe plotësisht e varuar nga operacionet plastike. Pasi iu nënshtrua 10 ndërhyrjeve, vendosi të bënte dhe një tjetër, mirëpo refuzimi i mjekëve për ta marrë përsipër, e detyroi të kërkonte ndihmën e disa “kasapëve”, të cilët i injektuan vaj gatimi dhe sasi të madhe silikoni në fytyrë. Si pasojë e kësaj, vajza u shëmtua tërësisht.albstroka.com. Sot, punon në një fabrikë riciklimi.albstroka.com

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top