You Are Here: Home » Kuriozitete » KAFSHËT MË VDEKJEPRURËSE NË BOTË – VIDEO

KAFSHËT MË VDEKJEPRURËSE NË BOTË – VIDEO

Kafshët që vijojnë me sa duket nuk i “simpatizojnë” dhe aq shumë njerëzit. Përkundrazi, çdo vit, midis viktimave të tyre, përveç kafshëve të tjera, përfshihen dhe njerëzit. Lista e mëposhtme përmban dhjetë përfaqësuesit më vdekjeprurës të mbretërisë shtazore. Shikim/lexim të këndshëm!

Shkroi/Përgatiti: LORENA STROKA

Get the Flash Player to see this content.


Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top